VILLMARKSCAMPS

Bli trygg på tur i fjellet!

Ingenting er vel bedre enn å vandre ut i naturen, sette opp telt, fyre bål og nyte naturen? Det syns vi her på GoodDog Camps i hvert fall, men vi husker også usikkerheten i begynnelsen, før vi ble sikre på å lese kart, kjenne vårt utstyr, og hvordan i det store hele føle seg trygg i skogen og på fjellet. Derfor vil vi nå dele med oss av vår kunnskap, sånn at alle kan komme seg ut i naturen som vi elsker så høyt!

Vi mennesker føler oss bevislig bedre av å komme oss ut i naturen for å rense systemet for stress og bylarm. Når vi går sammen kombinerer vi den vakre opplevelsen med hyggelig sosialisering, når og hvis du ønsker. Du kan trygt nyte den vakre opplevelsen, vi tar ansvar for at alt av det praktiske er på plass, samtidig som du lærer og utvikles til å selv bli sikker på tur.

Vi viser deg hva du skal pakke og hvordan, hvordan planlegge turen, velge plass for å sette opp camp, fikse bål til matlaging og hva Førstehjelp-pakken skal inneholde og brukes.
Du tar selv med sovepose, mat og klær (du får liste ved påmelding) og annet utstyr du eventuelt allerede har (dette får du også liste på). Vi kan hjelpe deg med det utstyr du ikke har, så du slipper kjøpe alt nytt, før du er sikker på hva du faktisk trenger, og hvis du ønsker så hjelper vi deg med det utstyr du har med.

Velkommen til fjells! Selvfølgelig er hunden din også velkommen.

SKJEMA:
Torsdag:
18.00 Middag, informasjon, planlegging tur (du kan sjekke inn fra kl.12)
Overnatting i hytte, to rom, 4 senger.
Fredag-Lørdag:
09.00 Morning Balance (yoga og meditasjon)
10.00 Frukost
12.00 Fjelltur
14.00 Lunsj
15.00 Fjelltur
17.00 Sette opp Camp
18.00 Middag
Søndag:
09.00 Morning Balance (yoga og meditasjon)
10.00 Frukost
12.00 Fjelltur
16.00 Tilbake på Sjodalen Hyttetun

PRIS: 3500 kr per deltaker (inkludert 1 x middag, 1 x overnatting, guiding, kursing)
Dato:
  • Påmelding Villmarkscamps

  • Påmelding er bindende. Melder du deg av senere enn 14 dager før, må du allikevel betale.

    Unntak gis ved fremvisning av lege- eller veterinærattest.

  • Should be Empty: