Ta hunden med på eventyr i fjellet!

Siden vi på GoodDog prioriterer våre hunder foran alt annet, så må de så klart også bli med på ferier og reiser. Det er ikke alltid like enkelt å finne fram til steder, overnatting og aktiviteter der din hund også er velkommen, derfor har vi gjort nettopp dette for deg! Alt for at du skal slippe å styre med bookinger, stresse med planlegging eller uroe deg for at hunden din, mens du opplever nye ting. Du kan se frem til nyttige kurs, og morsomme eventyr, med likesinnede hundeelskere i den vakreste natur. Målet er at du skal kunne nyte naturen og opplevelsen sammen med hunden din, mens vi tar ansvar for planlegging og trygghet.

Alle Camps tar utgangspunkt fra Sjodalen Hyttetun, mitt i smørøyet av Jotunheimen, og aktivitetene varierer etter sesong. Tess Erngren, som holder alle Camps, er utdannet DNT Turleder, har gått kurs i Første Hjelp både for menneske og hund og har arbeidet mange år som treningsinstruktør og hundepsykolog.

Du deler hytte med kjøkken, bad og eget rom (to personer per hytte), spiser felles måltider og hører på foredrag i den unike, koselige gammen. Hunden din er selvfølgelig med overalt og på alle aktiviteter, og sover på rommet ditt i hytta. Er dere to personer og én hund deler dere rom, og betaler kun ekstra for overnatting og eventuellt mat (si ifra ved påmelding). Det finnes også noen muligheter for booking av egen hytte til en ekstra penning. 

På de fleste Camps velger du selv hvis du ønsker ta med egen mat, eller bestille halv- eller helpensjon. All mat er god, nyttig og vegetarisk (lakto-ovo), ved valg av halvpensjon velger du selv om du vil ha frukost+lunsj eller middag. På tunet er også kiosk, café og bar hvis du ønsker noe ekstra.

Hunder som er med trenger å være over 6 måneder, og ikke ha noen større problemer med andre hunder eller mennesker. Spør hvis du er usikker, vi kan tilpasse individuelle krav på de aller fleste av våres Camps.

Ved påmelding får du all ytterligere informasjon du trenger, med detaljer, skjema og pakkelister.

Ønsker du bli lenger på ferie så hjelper vi deg finne videre reisemål og eventyr i nærheten.
Kommer du med kollektivtrafikk så henter vi deg ved nærmeste buss/tågstasjon.
Har du ikke hund er du selvfølgelig fortsatt hjertelig velkommen, vi har flere hvis du ønsker låne!

Klikk her for å se alle spennende GoodDog Camps og påmelding!

Velkommen til fjells!